Pagina's

zondag 21 april 2013

nog vijf nachtjes slapen

De laatste week is ingegaan. De spanning stijgt toch wel behoorlijk hier in huis. De meiden kijken er naar uit om te gaan. Een kind heeft wel iets meer last van alles wat er achterblijft dan de andere twee maar ik denk dat dit allemaal wel mee zal vallen als we er eenmaal zijn. Yentle is de danseres in het gezin en die vindt het toch wel een ding dat ze zoveel lessen mist. Ze danst 12 uur in de week Ze zijn zich op de dansschool aan het voorbereiden voor een grote show van 8 voorstellingen en nog niet alle dansen waar zij aan mee danst zijn al helemaal uitgewerkt. Nu gaan ze verder zonder haar en dat vindt ze toch wel heel lastig. Ze is druk bezig met vriendinnetjes of zij die dansen kunnen opnemen met hun telefoon zodat zij ze in Amerika al een beetje kan oefenen. Mij benieuwen of dit ook echt gaat lukken maar ze probeert het in ieder geval. Ik ben ook iets aan het proberen maar of dit gaat lukken is nog de vraag.

De koffers zijn voor 90% ingepakt en we zijn tot de nare conclusie gekomen dat het toch 5 koffers voor de heenreis gaat worden. En dit is niet omdat ik het niet in 4 koffers kon krijgen. Maar één koffer weegt van zichzelf al 9 kilo en toen die kleinere koffer daar in kwam toen zaten we ineens op 29 kilo!! Ja, dat gaat hem dan niet worden. Dus was verschuivingen en een vrij lege koffer verder komt het op vijf koffers. Iets meer slepen met koffers op Schiphol, iets meer proppen in de auto's maar dat gaat vast goed komen. We gaan heen dus met vijf koffers, drie handtrolley's, een grote handtas (beter bekent als het zwarte gat of de handtas van Hermelien Griffel, wat daar allemaal niet in gaat!!! hahaha), een laptop tas en een camera tas. Op de terugweg hebben we zes koffer, vier handtrolley's, diezelfde grote handtas, laptoptas en camera tas.

Wat betreft techniek en andere zaken gaat er ook genoeg mee. Een spiegelreflex camera, een video camera, een onderwater camera, een compact camera, een laptop, twee Ipads, drie Ipods, twee Iphones, 3 Nintendo DS en een Samsung Galaxy III. Dat vereist natuurlijk ook het nodige aan kabelwerk aan opladers dus daar alleen al was Kenneth een halve dag mee bezig om alles uit te zoeken en in te pakken. (Voor inbrekers.....zoals je kan lezen hebben we heel veel waardevolle zaken bij ons, je kan rustig ons huis overslaan. Er blijft niet veel achter).

We gaan echt weer alles uit deze vakantie proberen te halen wat er in zit. We hebben weer een flink schema maar die is natuurlijk niet in steen geschreven. We zijn flexibel en als het een dag anders loopt dan gepland dan is dat ook goed. Het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn of haar zin zal hebben en dat we weer met bergen geweldige herinneringen naar huis komen.
We blijven CALM wat er ook gebeurd. Nog even wachten .....maar we blijven "calm"



12 opmerkingen:

  1. Lekker hoor nog maar 5 dagen, alvast heel veel plezier toegewenst en met al die techniek die meegaat verwachten wij mooie foto's op het blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat heerlijk als de koffers al gepakt zijn gaat het echt opschieten. Heel veel plezier, we volgen jullie op de voet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk... wij gaan die dag op Brussel aan en vliegen dus een dagje later! Geniet van de reis en de vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha dat is toch zo herkenbaar al die electronica. En dan te bedenken hoe wij vroeger op vakantie gingen, een kleurboek en een leesboek en dan was het dat!! Succes met de laatste dagen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goh, wat een herkenbaar verhaal :). Wij gaan de 29e en ik ben ook al bezig om spullen in te pakken en erg belangrijke dingen niet te vergeten.... Geniet van jullie vakantie, dat gaan wij ook doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben blij dat er nog meer mensen zijn die veel koffers meenemen, ik heb dat nou ook altijd. camera's, pc's, ipads, beetje "luxe probleem", maar je hebt in ieder geval genoeg bij je om niks te missen.
    Nog ff doorbijten en dan is het zover.
    Nog veel plezier met de voorpret!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha, 5 koffers !!!???? Enne, die kabels ... Ik weet er alles van, en heb er nog steeds geen ideale oplossing voor ... Blijft drama ... Nog maar even !!! Keep Calm !!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lachen hoor, dat je al met vijf koffers vertrekt, maar hoe herkenbaar hoe je bezig bent met alle elektronica en bijbehorende kabeltjes. Maar het genieten kan al beginnen, met nog maar 4 nachtjes te gaan!!

    Een goede reis en tot in Florida!!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Is dat 1 koffer voor de electronica??? Aftellen maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kom op nog even er tegen aan en dan ga je al weer. Als je erop terug kijkt denk je van hmmmm het ging toch best wel snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het gaat nu echt opschieten! Kijk alweer uit naar alle verslagen die ik dan s,morgens ga lezen.Maak je niet druk over de koffers want je mams heeft er ook 1 extra bij.haha.

    .

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het is bijna zover! Ik wens jullie een heel prettige heenreis en een fantastische tijd in Florida!

    BeantwoordenVerwijderen